Lukket

Gratis Levering

Alle produkter

Facademaling

Gør som malermesteren

Malermesteren foretrækker nemlig kvalitet!

Og det er lige præcis, hvad du får, når du handler hos Mehr.dk. Og til superskarpe priser!

Det er da lige til at blive glad i bøtten af!

Nulstil

Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 5 af 5 produkter

Facademaling

Hvad er facademaling vs Murmaling?

Facadeprodukter er til for, at beskytte og farvegive pudsede overflader, samt er facademalingen, mere robuste end indendørs malinger. Derudover er produkter udviklet med diffusionsåbne egenskaber og er de vandbaseret. Kært barn har mange navne – det har facademalingen også, da murmaling og pudsmaling går under samme kategori.

Hvad er diffusionsåben maling?

Når vores produkter er udviklet med diffusionsåbne egenskaber, betyder det at malingen er åndbar. Egenskaben gør, at facaden bliver beskyttet bedre mod fugt, da den kan komme af med fugten inde fra bygningen. Fugten er med til at nedbryde malingen og få den til at krakelerer, samt generel forkortelse af levetiden. Det betyder kort sagt at malingen tillader dampe at passere ud gennem facaden og malingen, men ikke fast vand i væskeform at trænge ind. Derudover giver det er bedre indeklima.

Hvilken facademaling skal jeg vælge?

Sæt dig ind i, hvad du forventer af dine facader, omgivelserne, og selvfølgelig, hvad der vil være godt for dine facader.

Der vil nemlig være facademalinger, til lige præcis dit behov – det kan være du bare søger en helt alm. murmaling, en maling som er farvebestandig, en som hæfter sig godt på overfalden. Det kan være du bor et sted, hvor der er mange træer og fugtigt, og derfor har du mere bruge for en facademaling, som er selvrensende. det vigtigste af alt er, at du kan finde lige præcis, hvad du skal bruge hos mehr.dk

Hvilket tilbehør anbefales til facademaling?

Når du skal vælge en god rulle til facadearbejde, skal du tænke på, at overfladen tit og ofte er ru og meget sugende. Derfor, vælg en rulle, som kan indeholde en del maling, for at undgå konstant dypning – og følelsen af, ikke at komme nogen vejene.

En langhåret rulle eller en “puffet” rulle, vil være et godt valg.

Penselvalget afhænger af, hvad der er bedst for dig, da der ingen forkerte valg er. Vælg en pensel, som du let kan beskær ind til andre materialer og steder, hvor en lille rulle ikke kan komme ind.

Få det bedste ud af dit facade-malerarbejde

Vær opmærksom på, at du bør male ”vådt-i-vådt”. Det betyder at man ikke kun bør male halvdelen af væggen og derefter holde en pause, da der kan forekomme tydelige grænser mellem arbejdsgangene.

Hvor ofte skal facader males?

I forhold til hvor ofte en facade skal males, afhænger dels af ens egen vurdering i forhold til det kosmetiske udtryk og del af 3 andre forskellige faktorer:

1.: Hvilken facademaling, som er anvendt

2.: Hvor hårdt vejret har været ved facaden.

3.: Hvor godt det tidligere malerarbejdet er gjort.

Hvordan fjernes facademaling?

Hvis facademalingen kommer på uønskede overfalder, skal malingen fjernes hurtigst muligt inden tørring. Derved kan malingen blot fjernes med vand og eventuelt en stiv kost. Opdages det ikke i tide, kan malingen nå at tørre og har svært ved at blive opløst, hvorved nedslibning kan være nødvendig.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os