Lukket

Gratis Levering

Alle produkter

Udendørs maling

Vores farver bliver grønne

Hos Mehr.dk går vi op i miljøet. Derfor kan du sagtens sove roligt om natten, selv om du lige har malet træværket eller facaden.

Der er tænkt på miljøet!

Nulstil

Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 15 af 37 produkter

Udendørs maling

Når du køber indendørs maling hos Mehr.dk, så er du allerede godt begyndt på dit malerprojekt.

Hos os får du ikke bare kvalitetsmaling, du får også vores mangeårige erfaring som malere med i kurven. Vi står nemlig altid klar med råd og vejledning, når du har brug for det.

Det er vigtigt for os at kunne stå inde for de produkter, vi sælger. Derfor sælger vi maling, som vi selv bruger i vores malerfirma, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af udendørs maling – uanset om det er træbeskyttelse, facademaling eller vinduesmaling.

Det er din garanti for et godt resultat. Så om dit næste projekt er at male træværk, facade, sokkel, vinduer eller havemøbler, er du altid sikret en god kvalitet til en billig pris, når du køber malingen hos Mehr.dk.

Bedre service skal du lede længe efter!

Vi er der for dig!

Der er ingen dumme spørgsmål, når du handler hos Mehr.dk!

Det er vigtigt for os, at du får det rigtige produkt til dit projekt, og at du ved, hvordan du bruger det. Er du i tvivl om noget, så spørg os endelig! Vi vil rigtigt gerne øse ud af vores erfaring, så du får det allerbedste resultat!

Så spørg løs! Du kan fange os på telefonen, e-mailen eller på chatten!

Kontakt os