Lukket

Gratis Levering

Alle produkter

Pensler

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 15 af 18 produkter

Malerpensler

Malerpensler anvendelse
Malerpensler bruges primært, når der skal males på mindre flader. Eller til at male kanter på de store flader.

Hvilken pensel skal jeg vælge?
Når du skal vælge pensel, skal du se på størrelsen af dit malerprojekts overflade. Det er vigtigt, at vælge en pensel, som passer i størrelsen til dit projekt. Det vil sige, at penslens bredde ideelt set skal være lidt mindre end overfladen på det, der skal males.

Så er det nemlig lettere at styre penslen, hvis du f.eks. enten skal male ind til en kant eller male uden om noget på din flade. Omvendt må penslen ikke være for smal, da dit projekt så kommer til at tage alt for lang tid.

Generelt kan man sige, at jo mindre overflade og jo mere præcision, dit malerarbejde kæver, jo mindre bredde på penslen. Så skal du maler store overflader, når du hurtigst i mal med en bred og stor pensel, men skal du male f.eks. vinduer, hvor du gerne skal male forholdsvist præcist, så skal der en mindre pensel til.

Og så er der selvfølgelig også forskellige typer af pensler som f.eks. rundpensler og ovalpensler. Alle typer fås i forskellige størrelser, så du finder med garanti finder den helt rigtige pensel til dit projekt – og til en god pris.

Hvordan rengøres malerpensler?
Såfremt at man vil genbruge sit malerudstyr, er det en rigtigt god idé, at rengøre det lige efter brug. Generelt set skal malerudstyr, som er brugt i sammenhæng med vandbaseret maling, rengøres med vand og sæbe. Har malerudstyret være brugt med oliebaseret maling, skal man anvende penselrens.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os