9.00 - 12.30

Gratis Levering

Alle produkter

Malerruller

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 11 af 11 produkter

Malerruller

Malerruller

Malerruller anvendelse

Malerruller anvendes, når der skal males på større overflader, som hele vægge, lofter, gulve eller lignende. Det kan være tungt og hårdt arbejde at male med en rulle frem for en pensel. Fordelen er dog, at man får afdækket et større areal hurtigere.

Hvilken malerrulle?

For at vælge den rigtige malerrulle skal du vide hvilken overflade, der skal males. Overordnet set er malerrullerne udviklet med forskellige tætheder, der kan indeholde større eller mindre mængder maling samt give glatte eller grove overflader.

Såfremt at man vil genbruge sit malerudstyr, kan være en god idé at vedligeholde det lige efter brug. Generelt set, så skal malerudstyr, som er brugt til vandbaseret maling, rengøres med vand og sæbe. Har malerudstyret være brugt til oliebaseret maling, skal man anvende penselrens.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os