Lukket

Gratis Levering

Alle produkter

Malerbakker

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 1 af 1 produkter

Malerbakker

Malerbakker

Malerbakker anvendelse

Malerbakker er til de små malerprojekter. De fås i forskellige bredder, afhængigt af hvilken bredde malerrulle, som anvendes. Rullebakker er typisk til mindre malerprojekter som maling af en dør, da bakken naturligvis kan indeholde mindre maling end vores malerspand og er derfor nemmere at arbejde med.
Malerbakken er udstyret med riller, som hjælper med at fjerne overskydende maling, samt fordele malingen ligeligt, når malerrullen rulles henover. Det hjælper med at give optimale forhold for malerarbejdet.

Malerbakkesættet består af en rullebakke samt en langhåret malerulle til maling af vægge og facader med rulleskaft. Vælg mellem flere bredder.

Rengøring af malerbakker

Inden malerarbejdet startes, kan man vælge at lægge en malerpose ned i malerbakken. Så bliver rengøringen lettere efterfølgende.

Hvis ikke man vælger at bruge en plastpose til foring af malerbakken, afhænger rengøringen af hvilken type maling, som har været anvendt:

Vandbaseret maling
Hvis maleudstyret er anvendt til vandbaseret maling, kan alle redskaber blot vaskes med vand og sæbe. Eventuelt grundrens.

Oliebaseret maling
På lang sigt er det bedst at rengøre værktøjet med Penselrens. Malerbakker, som er brugt til oliebaseret maling, vil dog kræve en del penselrens, hvorfor vi anbefaler at købe nyt malerudstyr til det næste malerprojekt.
På kort sigt kan man dog vælge at fjerne så meget af malingen som muligt og derefter lade resterne tørre ind til næste projekt. Den oliebaserede maling vil hærde tilpas meget til, at der kun er en meget lav risiko for, at den nye maling ikke vil tage farve af den gamle indtørrede maling.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os