Lukket

Gratis Levering - Der kan p.t opleves længere leveringstid

Alle produkter

Sort maling

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Sort maling

Mange forbinder sort med noget dystert, men farven sort kan faktisk godt være meget elegant, skabe hygge, og ikke mindst er den sorte farve god til at fremhæve, hvis det bliver brugt på den helt rigtige måde.

Vi har længe set den sorte farve blandt møbler, vinduer/døre og vores udvendige træværk –  altså helt generelt ser vi bare den sorte farve mere i vores indretning.

Det er jo faktisk meget populært at renovere gamle møbler eller dit gamle køkken med mørke farver, og deriblandt er den sorte farve. Tænk lige over, hvor meget en pæn sort kan blive fremhævet i vores ellers så hvide hjem. Eller har du et gammelt møbel med mange flotte udskæringer, kan en lækker sort farve gøre underværker, samt kan det fremhæve en smuk vase med farverige blomster. Du kunne måske også få lyst til, at dine kedelige gamle nedslidte trægulve får nyt liv –  så kan en sort gulvmaling både gøre dit gulv sundt, men det kan også give dine lyse møbler et frækt løft.

Skal du bruge sort maling til træ, eller måske dine vægge og lofter, så kan du følge linket herunder.

Sort maling til træ –  indvendigt

Sort maling – indvendigt

Har du nogensinde set et sort loft? Det har du måske ikke, men du har måske oplevet de store populære opholdsrum, som mange nybyggede huse har i dag –  rummet er ikke kun rummeligt, men oftest er der også meget højt til loftet, og det giver utroligt meget forskelligt  indfaldslys –  hvilket egentligt også er meningen. Men her kan et sort, mat loft give en hulemandsstemning, hvilket også løfter rummets dybde. Du kan også med stor tilfredsstillelse trække den lækre matte sorte med ud i baderummet, for….

Elsker vi ikke bare alle wellness?

Denne hyggestemning kan du selv skabe med sort loft eller med en sort væg sammen med dine flotte store eller små klinker, med dybe dekoreret brændinger eller med lyse delikate/elegante linjer –  fordi sort skaber ikke kun hygge, men også ro. Er det ikke det, som vi alle søger, når vi trænger til afslapning?…. Så giv dig selv den forkælelse, og pynt godt op med stearinlys –  så lover jeg dig et afslappet besøg på badeværelset…..

Find mat sort maling herunder.

Mat sort maling                         

Men sort maling bliver ikke kun brugt til indretningen, vi ser stor stigning af den sorte farve udvendig. Man kan sige, at sort passer til alle slags farver, som vi allerede har været inde på, den kan nemlig fremhæve den fede nye farve, du har valgt til dit hus. En sort sokkel matcher også super godt til dit sorte tag, sorte vinduer og måske din sorte garage, som sammen kan give ro og en sammenhæng til dine mursten på huset.

Det kan være du lige har fået bygget et fint nyt skur, som i forvejen var sort, men det trænger lige til en sidste gang maling, og måske stiller du dig selv dette spørgsmål:

Jeg skal bruge sort maling til sort træ, men hvad skal jeg bruge?

Ser du, det du altid skal huske på, når du køber nyt formalet træ er, at du skal altid behandle det som nyt træ. Dvs. du skal grunde, før du giver dit træ en lækker sort træbeskyttelse – hvis du bare maler direkte med træbeskyttelsen uden grunder, risikerer du, at det med tiden afskallinger.

Du finder de forskellige sorte malingen til udvendig brug herunder.

Sort maling til træ – udvendigt

Sort maling – udvendigt                    

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os