Lukket

Gratis Levering

Alle produkter

Kabe spartel

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Finish
Overflader
Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Kabe spartel

Når du hører navnet KABE, så ringer der sikkert en klokke  –  det er nemlig den mega populære indfarvet spartelmasse – Hvis du er en af dem som ikke har hørt om KABE før, så er det en dekorativ spartelmasse, som giver dine vægge et fantastisk spraglet look, det kan både være de lyse støvet farver, men også i de mere mørke dybe farver  –  essensen med indfarvet spartelmasse, er ikke kun at løfte dine vægge på en ny og anderledes måde. Nej, det løfter rummet til et helt nyt niveau.

MEN er du klar over

KABE Copenhagen har skiftet navn, i dag hedder den kendte spartelmasse Detale Copenhagen –  navneskiftet har ikke ændret på den indfarvet spartelmasse, det eneste er det nye navn KC14 – den er arkurat som du husker den. Men der er faktisk sket en hel masse siden navneskiftet, de har fået flere produkter, som både giver andre effekter og kan arbejdes med på forskellige måder og på møbler.

Møbel forandring med spartel maling

Har du hørt om spartel maling, det har du sikkert, men Detale har lavet en spartel maling der hedder Kabric, som egentligt gør lidt det samme, som den indfarvet spartelmasse. Spartel malingen er bare meget tyndere, den rulles på væggen, hvor du kan lave effekter med spartel eller pensel. Kabric har bare den egenskab, at du kan lave dit projekt færdig på en dag. Det fede ved spartel malingen er, at massen er nem at arbejde med på møbler med en pensel –  ja det vil faktisk sige, at du kan dekorer dine møbler, med de fede farver og nuancer Kabric giver –  du får møbler ingen andre har.

Space er ikke noget fra det ydrerum

Nej ikke i dette tilfælde, det er faktisk en spartel pasta fra Detale. Pasta spartel, hva pokker er det for en fisk –  ja ser du, det er en helt tynd pasta, som har to forskellige varianter –  én tone effekt og to tone effekt. Det er helt klar en dekorations spartel som skal opleves, da den kan give mange forskellige effekter, alt efter valg af farve samt toneeffekt, og selvfølgelig solens lys.

Når der arbejdes med Space, skal bunden være fuldspartlet og grundet. Det kunne også være, at du har en Kabric eller en KC14 væg, som du synes trænger til noget nyt liv, der kan Space hjælpe dig.

Så, hvis du er ude efter dekorationsspartlen KABE, er det altså Detale Copenhagen du skal lede efter i stedet, vi lover dig en verden med fede rum.

Effekt gulv

Detale har rystet lidt i posen, og har fremstillet en ny Kabric – Yes du hørte rigtigt, de har lavet en Kabric Floor.

Du har sikker allerede gættet, hvad dette produkt bruges til – men kunne du lige forestille dig kedelige og gamle klinker eller et træt trægulv, blive udjævnet og frisket op med effekter, ligesom du har set på vægge. Det er det nye “sorte”, og du kan helt selv lave det.

 

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os