Lukket

Gratis Levering

Detale KC14 Classic
Alle produkter

Indfarvet spartelmasse

Detale CPH

Vi har fået nye produkter hjem fra DETALE CPH, som er perfekt til dig, der mangler liv og farve i hjemmet. Detale har nemlig udviklet nye og innovative produkter til at dekorere dine vægge med forskellige udtryk. Disse produkter vil give dit hjem ”levende vægge”, hvor kun din kreativitet og fantasi sætter grænser.

 

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Indfarvet spartelmasse

Hvad er Detale CPH?

Du har måske allerede hørt om indfarvet dekorationsspartelmasse, og i den forbindelse også navnet Kabe Copenhagen. Detale er nemlig det tidligere Kabe Copenhagen, og navneskiftet har ikke gjort dekorationsspartlen ringere, nej tværtimod, så har det været igennem en meget stor udvikling. Detale har nemlig udviklet andre meget spændende produkter til at dekorere dine vægge med forskelligt udtryk. Under udviklingen har Detale tænkt på alle slags gør-det-selv-folk, da det ikke lige er alle, som har tålmodigheden eller modet til at gå i krig med den helt store spartleomgang, selvom man er blevet forelsket i dekorationen.

Hvad er KC14?

KC14 er det produkt, som du måske kender fra Kabe Copenhagen. Det er den berømte indfarvede spartelmasse, som du bruger til at give dine vægge et helt specielt, unikt og personligt udtryk, da det ikke er muligt at kopiere til en anden væg. Dette gør bare produktet mere spændende, da vi tit ønsker, at vores hjem skal skille sig ud fra andres. Vi vil give et wauw-indtryk hos andre. KC14 skal spartles på over 2 omgange, og gerne med forskellige størrelse spartler, da det er måden, du spartler på, der giver effekten. Brug af topcoat og slibningen kan også give forskelligt udtryk. Bruger du meget topcoat, kan du slibe dig frem til meget dybde, og mindre topcoat og slibning giver et blødere udtryk. Du skal bare være obs på, at topcoatbehandlingen også er den, der gør væggen mere holdbar, og pas på, du ikke drypper på væggen – det ses tydeligt. Når du vælger at spartle med KC14, skal du afsætte god tid, da der er en del tørretid, før du er i mål med denne dekorationsmåde.

Hvad er Kabric?

Som nævnt har Detale tænkt på alle slags gør-det-selv-folk. Måske kan du ikke lige se dig ud af et område, som bliver vanskeligt at spartle. Det kan fx være hjørner på vindueslysninger eller vægge med indbyggede kasser, hvor der er mange hjørner og kanter. Eller måske føler du bare ikke, evnerne strækker til fuldspartling. Derfor har Detale videreudviklet på dekorationsspartlen og gjort den til en spartelmaling, der gør det nemmere at komme omkring hjørner og kanter. Kabric skal males på med en rulle, og derefter skal du enten bruge en spartel eller pensel til at dekorere området. Spartelmetoden giver et anderledes udtryk end med penselmetoden. Men igen skal du huske på, at det er måden, du bevæger både spartel og pensel på, der giver udtrykket. Det gode ved Kabric er, at du kan færdiggøre væggen/projektet på en dag og med forskellige færdige resultater.

  1. Du kan slutte væggen uden at slibe og give topcoat, som giver et råt udtryk
  2. Du kan slibe den færdige væg, hvilket giver et blødt udtryk uden topcoat
  3. Du kan også afslutte den slebne væg med topcoat og fremhæve forskellige dybder i væggen

Vidste du også, at Kabric kan bruges på møbler? Du kan faktisk dekorere gamle borde, hylder, reoler og skabe på samme måde, som du ville behandle din væg. Dog anbefaler vi en primer til møblet før arbejdet med Kabric med pensel, slibning og en gulvlak.

Hvad er Space?

Detale har udviklet Space, en helt ny spændende spartelbar pasta, der giver en unik, kunstnerisk metallic effekt. Space bruges på allerede spartlede overflader, der suger sig ind i overfalden, og på denne måde giver et kunstnerisk udtryk. Space har lavet farver, som giver One tone og Two tone. Det giver måske sig selv, men one tone giver en heltonet effekt og skal spartles på i et tyndt heldækkende lag. One tone kan udføres med et lag, men er den ønskede effekt ikke opnået, kan du give et lag mere. Du kan få mere liv i din væg ved at trække tilbage over det allerede spartlede område. Two tone giver en to-tonet effekt og skal påføres med en ultratyndt lag. Jo tyndere lag, jo tydligere bliver den to-tonede effekt. Har du ikke fået den ønskede effekt, kan du give væggen et lag mere. Dagen efter kan du fremprovokere metalliceffekten ved at skrabe med en ren stålspartel. Men pas på, du ikke får uønskede huller eller ridser.

Husk også!

Når du arbejder med Detale, er det vigtigt, at du kun arbejder i områder, du kan følge med i, da produkterne skal arbejdes vådt i vådt. Ellers får du tydelige uønskede overgange, som sikkert ikke passer ind i dit Detale-projekt. Derfor er det også super vigtigt, at du holder din middagspause, kaffepause eller andre tiltrængte pauser, inden du påbegynder Detale-projektet, da hele væggen skal færdiggøres på en gang.

For at få et godt og flot resultat er værktøjet vigtigt. Derfor får du en liste til de 3 forskellige Detale-produkter.

  1. Afdækningstape til at afgrænse det område, du skal spartle (husk at trække tapen af, inden spartlen tørrer under begge spartelbehandlinger). Plastik eller pap til afdækning af gulv og genstande
  2. Brug en 35mm spartel til at påføre KC14 og en 25mm spartel til at massere rundt (husk ikke at arbejde langsomt eller meget, da det ikke må begynde at tørre, inden du påfører et nyt område)
  3. Pensel og rulle til Kabric. Brug en langhåret rulle, da det er nemmere at få fylde på. Vælg en pensel og størrelse efter eget ønske – men vi anbefaler en ikke for lille pensel
  4. Sandpapir korn 180/220, som skal slibes i cirkelbevægelser og uden at presse – så der kommer slibemærker
  5. En mikrofiberklud til topcoat, der også skal duppes vådt-i-vådt for at undgå overgange.
Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

detale billede 3