Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Indendørs træolie

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 7 af 7 produkter

Indendørs Træolie

I mange danske hjem i dag, ser vi stadig meget træ. Det kan være alt fra ubehandlet møbler, trægulve, trapper eller vinduer og døre. Men hovedsagen er, at træ holder længst og pænest, hvis det for en form for behandling.

Det kan være, at du har nogle ubehandlede møbler, som du engenligt stadig gerne vil beholde, i det rå look –  men du vil bare gerne gøre overfalden mere smudsafvisende og mere rengøres venlig…

Du har måske de fineste trævinduer, som du egentligt gerne vil give et mahogni look…

Det kan også være, at du har et lækkert gyldent trægulv, som trænger til en ny oliebehandling, sådan en lækker opfriskning, så det kommer til at se sundt ud igen….

Så ja, skal du bruge produkter, til råt look, opfriskninger, eller olie som kan give farve, så kan du finde det hele på denne side.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os