Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Vægmaling

Forkæl dine vægge med kvalitet

Når væggene skal forkæles, så må det gerne være med en lækker kvalitetsmaling, ik´?

Vores vægmalinger er skønne at arbejde med, har en god dækkeevne, og så fås de i stort set hvilken som helst farve, du kan tænke dig til.

Nulstil

Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 15 af 27 produkter

Vægmaling

Vægmaling

Nu er du sikkert det sted på din rejse, hvor du skal til at afslutte dit malerprojekt, eller det kan også være, at du først skal til at starte dit opfriskningsprojekt. Men hovedsagen er, at du nu skal til at vælge den perfekte maling til dit malerprojekt.

Og det er ikke en gang løgn

Vi kan fortælle laaaange historier om, hvorfor du lige netop skal vælge vores kvalitets vægmaling. Men du ved sikkert på forhånd, at når du handler vores produkter, ja så får du den samme kvalitet, som malermestrene også bruger. Og det ikke engang løgn! Det kan vi skrive under på. Vores egne malere i malerfirmaet Mehr benytter dem nemlig selv – og ikke kun med stor kundetilfredshed, men vores malersvende elsker også at arbejde med butikkens produkter.

Den fedeste følelse, når du vælger vores vægmaling

Ikke nok med at vi kan guide dig gennem alle vores vægmalinger, vi er faktisk også eksperter i tips og tricks – og det er ikke noget, du betaler ekstra for. Så du får hos os virkelige gode produkter inkl. gode råd, tips og tricks, så du bliver klædt på – helt lige som en professionel. Du kommer til at føle dig helt sikker i dit malerprojekt, inden du går i gang. Og det bedste er, at du får det hele til priser, som er til at forstå.

Hvad bruger du egentligt væggene til?

MEN, når du nu skal vælge den rigtige vægmaling til dit malerprojekt, så er det ikke altid nok at bruge kvalitetsmaling. Du skal lige overveje, hvad dine vægge egentligt skal kunne holde til og i nogle tilfælde skal ”bruges” til? Det er ikke sikkert, du på forhånd har tænkt i de baner, men det er faktisk vigtigt for at få den helt rigtige vægmaling til dit behov og formål.

Det, du skal have med i dine overvejelser, når du skal vælge en vægmaling, er, om dine vægge skal kunne holde til fugt og hyppigt rengøring, eller om malingen skal kunne holde til en let rengøring (efter f.eks. børn eller dyr). Eller vil du bare gerne have en god maling, som ikke behøver en rengøring? Tallet, du ser på fronten af spanden, indikerer, hvor meget glans, der er i malingen. Jo højere glansen er, jo mere vaskbar og robust er malingen – normalt, dvs. vi har helt matte produkter, som også kan holde til en klud i ny og næ.

Vi har noget til ethvert behov og smag.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os