9.00 - 12.30

Gratis Levering

Alle produkter

Vådrum

Gør som malermesteren

Malermesteren foretrækker nemlig kvalitet!

Og det er lige præcis, hvad du får, når du handler hos Mehr.dk. Og til superskarpe priser!

Det er da lige til at blive glad i bøtten af!

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 2 af 2 produkter

Vådrumsmaling

Hvad er Vådrumsmaling?

Vådrumsmaling er en acrylplastmaling, med en halvmat finish, der er svarende til en glans 30. Maling er udviklet til anvendelse i vådrumszone, da den sikrer mod vandindtrængning, kan overfladen holde til direkte vandpåføring.

Vådrumsmalingen er utrolig nem at rengøre, og med den hårde overflade er den også mug- og skimmelvækst hæmmende.

Men, i dag er der stort set altid klinker eller andet beskyttelse i vådzonen, derfor skal der ikke bruges vådrumsmaling på et badeværelse. Du kan derfor bruge, en god slidestærk maling, med en højere glans – typisk glans 20-25. Her sikre du en overflade, som kan tåle den slags rengøring, som et badeværelse behøver. – du vil faktisk også kunne bruge samme malingstype i bryggers og køkkenområder, hvor der igen behøver mere rengøring, end normalt.

Hvorfor skal jeg vælge Vådrumsmaling?

Vådrumsmalingen vil være et godt valg, hvis du har et badeværelse med meget dårlig udsugning eller genneralt dårlig udluftning, så som i lejligheder hvor der ikke er mulighed for at kunne åbne et vindue, så dampen/vandet kan forsvinde, her kan vådrumsmaling være god, da den ikke kun er vandafvisende, men fordi den også hæmmer mug- og skimmelvækst, hvilket tit og ofte sker på badeværelser med dårlig udluftning. Det kunne også være din bruseniche hvor der ingen klinker er valgt, vil malingen netop være et godt valg, fordi overfladen kan tåle damp og direkte vand fra dit bad. Jeg vil dog stadig anbefale, en overtørring af det overskydende vand, da det aldrig er godt, at vand får lov at lægge længe, det kan give andre problemer på længere sigt. Har du områder, hvor dine vægge skal kunne holde til en meget grundig eller nærmere ekstrem rengøring, ville denne vådrumsmaling også være et godt bud, da dens hårde overflade gør det muligt i længden.

 Hvad skal jeg gøre, når jeg skal lave en vådrumszone?

Når du skal sikre dig en vådrumszone der kan holde, det vil sige, når du fx fravælger klinker som beskyttelse i din bruseniche, er det vigtigt at vådrumssikringen bliver gennemført korrekt helt fra bunden. Er det gips, skal du vælge en vådrums gips. Du kan sagtens spartle med andre spartelmasser i bunden, men du skal sikre at den sidste spartelmasse du bruger, er en vådrumsspartelmasse. Du skal sørge for, at der ikke bliver slebet igennem – altså så der kommer hul i vådrumsspartlen, for så har vådrumsspartlen, ikke den optimale virkning.. Har du ikke vådrums gips, kan du lave fuldspartling på gips overfladen med vådrumsspartlen, og du vil stadig kunne lave en vådrumssikring. Det er igen meget vigtigt, at der ikke bliver slebet hul i vådrumsspartlen. Hvis det er betonvægge, kan du bruge samme spartelmasse og samme fremgangsmåde, dog skal der et par fuldspartlinger til, for at få en pæn, jævn og glat overfalde. Når du skal grunde dine vægge og lave en opsætning af tapet, skal du bruge en rulleklæber, som er våd/fugtresistent. Afslut med vådrumsmalingen, og du er nu kommet i sikker havn, og din vådrumssikring er blevet fuldført korrekt.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os