Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Metalmaling

Vores farver bliver grønne

Flügger har skiftet vores tonefarver ud med nye, derfor skal du være opmærksomt på, at der kan forekomme farvevariationer fra de gamle til de nye.

Men helt rolig – de nye tonefarver giver kun bedre dækkeevne, bedre kvalitet  og bedre holdbarhed kombineret med forbedret miljøprofil.

Man bliver da kun helt høj i hatten, når kvaliteten forbedres.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 7 af 7 produkter

Metalmaling

Metalmaling

Hvorfor bruge metalmaling?

Når man skal male metaloverflader, er det en fordel at anvende metalmaling. Det er nemlig udviklet til at danne en mere hårdfør overflade. Derved bliver den også stærkere i forhold til slag og lignende. En træbeskyttelse skal kunne arbejde og udvide sig med træværket, hvilket en maling til jern ikke skal.
Metalmaling bruges på alle metaloverflader som metalplader, jernstakitter, jernhåndfang, jernvinduer og mere.

Få det bedste resultat af dit malerarbejde

Inden man skal male sin metaloverflade, er det vigtigt at få renset eventuel rust væk og behandlet overfladen med metalrens, som er meget effektiv til at affedte jern og opløse rust. Derefter skal overfladen behandles med en grunder, så overfladen ikke ruster igen.

Sidder der løstsiddende maling, skal det skrabes af med en skraber og renses for rust med grunder. Derefter kan det pletgrundes med en metalgrundmaling. Til sidst males med den ønskede metalmaling som slutmaling.

Er overfladen beskadiget i mindre grad og kun skal vedligeholdes, anbefales det blot at vaske med metalrens, som er meget effektivt til at affedte jern og opløse rust.

Hvis overfladen ikke er beskadiget, kan man nøjes med den den mere universelle grundrens.

I visse tilfælde kan en algerens være nok for vedligeholdelse og opfriskning.

Sørg altid for, at overfladen er tør og ren inden ny påføring

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os