Lukket

Gratis Levering - Der kan p.t opleves længere leveringstid

Alle produkter

Grøn Maling

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Grøn maling   

Jeg ved ikke med dig, men vi har lagt mærke til, at i danske hjem i dag, sker der bare meget med indretningen. Her har vi specielt lagt mærke til farver, selvfølgelig fordi det er vores speciale.

En farvenuance, som vi ser går igen og igen, er den grønne farve. Den grønne nuance kan bruges i rigtig mange sammenhænge, da den både kan give et frisk pust, hygge, forårs- og efterårsstemning og ikke mindst kan den give dybde til rummet.

Giv dit rum et frisk pust med…

Pastel-grøn maling

En grøn pastelfarve kan give en del associationer til forår og ikke mindst til sommer, hvilket rører på vores følelser. Åhh ja, forestil dig solen står højt og flot ind af dine vinduer, strejfer dine møbler og videre til din nye pastelvæg – du kan nærmest dufte blomsterne og høre de små fugle fløjte. Det kan kun fremkalde glæde og dejlige minder. Selvom en farve er lys, kan den give dine møbler et frisk pust og fremhæve dem i rummet, så de får en helt anden fremtoning – generelt får din indretning et helt andet udtryk.

   

Er du ikke helt til de friske pastelfarver, så har vi en meget populær nuance, som vi kalder støvet. Det lyder måske lidt skørt, men det kan være varme, stærke eller friske farver, som bliver nedtonet med en kold nuance. Når vi bevæger os over i de nedtonede grønne farver, kalder vi dem støvet, fordi de ikke længere er klare i farven.

Støvet grøn maling

Når vi vælger nuancen støvet, så kan vi bevæge os i stort set alle lysheder. Det fede ved netop de støvede farver er, at de fremhæver, men samtidig også giver ro og dybde. En støvet grøn fremkalder ikke fuglefløjt og duftende violer, men derimod skaber nuancen en stemning af hygge, varme og stearinlys. Prøv at forestille dig en efterårs-/vinterdag – det er mørkt, og blæst og regn slår på ruderne. Du har lige tændt op i pejsen, dine stearinlys står i vinduerne og vinker til dig. Du sidder selv i sofaen omfavnet af et lækkert tæppe med en dejlig varm kop kakao og hjemmelavet bolle. Det er hvad en støvet grøn fremkalder hos os – en masse hygge.

Når vi snakker indretning, så snakker vi virkelig smag og behag – vi er jo heldigvis ikke ens, for det ville da godt nok blive kedeligt i længden. Derfor kan det jo også være, at de så populære støvet grønne nuancer bare ikke falder i din smag. Det kan måske være, at du er mere ude efter en blanding af de to forrige nuancer – måske armygrøn mere er dig.

Army-grøn maling

I grønne farver, der indikeres som armygrøn, er der et touch af ”jord-farve”…. Og nej, vi mixer ikke jord i vores malinger for at få en armygrøn, men når du kigger på dem, kan du ane en brunlig eller gullig undertone i farverne, hvilket også gør farvene varme. Armygrønne farver holder mere på farvens farve, hvis det giver mening…. I de pastelgrønne er der meget farve, hvor de støvede grønne dæmpes i farven, og med armygrøn holdes der på farverne, men ved der mixes ”jord” i, dæmper varmen kuløren, så de ikke skriger i øjnene.

Du er heldig med armygrøn, for de kalder både efterårs- og forårsminder frem. Kan du se det for dig – træer som enten er ved at miste det sidste af sin krone, hvor der hænger et efterladt æble, dine fødder er svømmer i forårsfarver….. Eller en forårsdag hvor de nye skud på træerne er begyndt at springe frem med forskellige grønne forårsfarver, plænerne får sin skønne grønne kulør igen, imens solen står højt på himlen – hvis det ikke fremkalder skønne tanker og minder, så må det mindst give en fantastisk følelse helt ind i knoglerne.

Måden, du kan trække det dejlige efterår eller det friske forår ind i din indretning, er at vælge en armygrøn til en eller flere vægge, og med evighedsbuketterne og friske planter kan du både få liv, men også den ønskede stemning.

Leg med farverne, dine møbler, planter og andre indretningsgenstande – du bliver overrasket over, hvordan et harmonisk, dæmpet, frisk og hyggeligt rum, kan røre på dit humør.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os