Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Flügger Wood Tex

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 14 af 14 produkter

Flügger Wood Tex

Hvad er Wood Tex? 

Wood Tex er Flüggers megapopulære udvendige træbeskyttelse, denne serie er utrolig stor, da den indeholder produkter til alle slags træsorter, med mange forskellige varianter der er tilpasset til netop din maleropgave. Flüggers Træbeskyttelser har skiftet navn nogle gange gennem tiden, men det har bestemt ikke gjort produktet ringere, hver gang navnet er ændret. Tværdigmod har Wood Tex serien en fantastisk god konsistens, der gør den meget nem at anvende og giver træbeskyttelsen en længere holdbarhed, bedre dækkeevne og en lang rækkeevne, men også hæmmer mug- og skimmelvækst på overfladen. Flügger stiler i stor grad efter et miljøvenligt produkt. Derfor er alle de vandige produkter svanemærket. Alkyd Produkterne er ikke svanemærket, og dette vil heller ikke ske i fremtiden. Derfor vil mange af varianterne i alkyd udgaven udgå med tiden.

Alle Wood tex træbeskyttelserne er blevet tildelt et nr. hvilket er rækkefølgen i udvikling og dens betydning for opgaverne. Alle alkyd produkterne er mærket med Classic, da det i gammel tid var det eneste du kunne få af træbeskyttelser. Derfor er det et Classic produkt. 

Hvorfor skal jeg vælge Wood Tex?

Du skal vælge Wood Tex til dine udvendige træprojekter, fordi Wood tex passer på dit træ, så du med en rolig mave kan nyde somrene de næste mange år. Flügger har udviklet Wood tex i mange forskellige varianter, så du kan finde et godt kvalitetsprodukt efter dit behov, som du altid ville kunne få igen. Wood tex har både grunder, træbeskyttelse og træolie, så når du vælger Wood Tex, sikre du en produktserie, hvor du kan finde produkter til alle dine projekter.

Hvor kan jeg anvende Wood tex?

Som sagt er Wood Tex en træbeskyttelse, hvilket også indikerer, at det er et udvendigt produkt, som ikke kan anvendes indendørs. Wood Tex kan anvendes på alle på alle træsorter, dog er nogle varianter bedre til end andre til enkelte træsorter. Du kan ikke anvende Wood Tex på dine pudsede facader eller på dine betontrapper. Wood Tex er udelukket kun til dine træbeklædning, terrasser og trævinduer. Skal du male dine pudsede facader eller beton trapper, henviser jeg til Flüggers Facademaling serie, der findes også et væld af produkter til netop din maleropgave. Skal du male dine vinduer, kan du sagtens bruge Wood Texs produkter, men vi vil dog anbefale Flügger Window serie, som er en super god vinduesmaling. Vinduesmalingen er udviklet til, at vinduerne kan bruges uden malingen, tager skade. Det vil sige at Flügger Window giver en hårde overflade, end Wood Tex produkterne gør, og derfor er vinduesmalingen et bedre valg.

Hvilket Wood Tex produkt skal jeg vælge?   

Det kan godt være lidt af en jungle at vælge det helt rigtige Wood Tex produkt, da der er lavet et hav af dem. men en hurtig læsning, kan faktisk godt guide dig hurtig i den rigtige retning. 

 • 01 Wood Tex er en Grunding olie på vand, den kan bruges til alle dine ubehandlet træ overflader, inden du benytter træbeskyttelsen. Du kan også få Grundolie alkydbaseret, den hedder 01 Wood Tex Classic.
 • 02 Wood Tex er en grundmaling, som bruges på allerede behandlet overflader, den bruges oftest når du skal skifte farve fx fra sort til hvid, hvor grunderen har en bedre dækkeevne. 02 Wood Tex bruges også, hvis du fx har slebet dine vinduer og du er kommet ind til bart træ, bruges denne som grunder og ikke 01 Wood Tex, da den går ind og over grunder dit træ, og gør vedhæftningen umulig for træbeskyttelsen. 02 Wood Tex kan tones i nogle farver, som kan gøre det nemmere til dit farveskift. 02 Wood tex fås også som et alkydbaseret produkt som har navnet 02 Wood Tex Classic.
 • 03 Wood tex er en transparent vandig baseret maling, hvilket vil sige det er en ”gennemsigtig”. Du vil kunne se årerne gennem malingen, den findes i en standard sort og kan tones i forskellige transparente farver. Konsistensen på denne maling er meget tyndt, derfor skal den arbejdes med forsigtighed, så du ikke ender med at dryppe steder, hvor der ikke skulle have været en anden farve. Du kan med fordel tape en klud rundt om penslen, kluden fungere således, at den griber de dråber, der skulle have været på træet fra start. 
 • 04 Wood tex er seriens mest populære og solgte træbeskyttelse med en halvmat finish glans 20. Grunden til dens popularitet, er fordi den betegnes som en all round træbeskyttelse, da den kan bruges både på træ facader, udhæng, gavle og stakitter, og den halvmatte glans 20 er ikke en som skinner i øjnene. Dette produkt få også som en alkydbasseret maling der har en finish glans på 30, med navnet 04 Wood Tex Classic. 04 Wood Tex produkterne kan tones i alle farver.
 • 05 Wood Tex er en 100% acrylmaling med en finish glans på 30, der giver den en meget modstandsdygtig overflade. Denne maling kan være god på hårde træsorter, da den hæfter sig godt på underlaget og holdbarheden bare er i top. Træbeskyttelsen bruges på træ facader, udhæng, gavle og stakitter.
 • 06 Wood tex er lidt af en sjov fætter, det er nemlig alkydoliemaling, men den er lavet på vand, så i teorien er det et vandigt produkt som stadig er svanemærket. Malingen er fyldig at arbejde med, hvilket gør den meget dækkende og er med til at give den en utrolig flot overflade med en finish glans på 50. den høje glans gør den også mere uv modstandsdygtig. 06 Wood Tex fås også i en alkydbaseret udgave, som du nok allerede kan regne ud, har navnet 06 Wood Tex Classic. Denne alkyd udgave har en finish glans på 60. Træbeskyttelsen kan tones i male farver.
 • 07 Wood Tex er også en 100% acrylmaling, som 05 Wood Tex, men denne 07 Wood Tex har kun en finish glans 5, hvilket er en helmat træbeskyttelse. På trods af den matte overflade, er det stadig en træbeskyttelse med maksimal holdbarhed, som de andre. Den 100% acryl maling, gør den modstandsdygtig og en god vedhæftning på underlaget. 07 Wood tex bliver kun produceret i hvid og sort, og kan ikke tones.
 • 08 Wood Tex er noget helt andet og ret nyt produkt, det er nemlig en patina træbeskyttelse og sealer til din terrasse, den giver et smukt sølv grå transparent udseende efter 6-8 uger efter behandling. Dette udseende er ret populært.
 • Den sidste i wood Tex serien, er den som hedder 2-in-1 Wood tex Classic, hvilket du nok kan gætte er en alkydbaseret træbeskyttelse. 2-in-1 betyder at det er en grunder og træbeskyttelse i et produkt. Denne matte transparente træbeskyttelse indeholder også et UV- filter, hvilket betyder at den ikke falmer eller tørre hurtig ud i solen stråler. 

 3 gode grunde, til at vælge Wood Tex

 1. Hæmmer mod mug- og skimmelvækst 
 2. Maksimal holdbarhed
 3. God dækkeevne
Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os