Lukket

Gratis Levering - Der kan p.t opleves længere leveringstid

Alle produkter

Vinduesmaling

Vores farver bliver grønne.

Flügger har skiftet vores tonefarver ud med nye, derfor skal du være opmærksomt på, at der kan forekomme farvevariationer fra de gamle til de nye.

Men helt rolig – de nye tonefarver giver kun, bedre dækkeevne, bedre kvalitet – specielt på de udendørstoninger og bedre holdbarhed kombineret med forbedret miljøprofil.

Man bliver da kun helt høj i hatten, når kvaliteten forbedres.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Hvad er Vinduesmaling?

Vinduesmaling er en oliemodificeret acrylmaling, hvilket vil sige, at der er tage de bedste egenskaber fra både oliemaling og acrylmaling og mixet sammen til et super produkt, som giver en hård overfalde med maksimal holdbarhed. Vinduesmalingen er halvblank med en glan 40, som har en hæmmende effekt mod mug- og skimmelvækst.

Er vinduesmalingen et bedre valg end andet træbeskyttelse?

Alle vores træbeskyttelser har de samme egenskaber som vinduesmalingen, men vinduesmalingen bliver bare en del hårdere i overfladen, som gør den får en klæbefri effekt… Ja de betyder faktisk, at du kan undgå, at dine vinder eller døre klæber fast, når den er gennemhærdet –  derfor er det et bedre valg.

3 gode grunde til at bruge vinduesmaling.

  • Hård overfalde
  • Tørrer hurtigt
  • Maksimal holdbarhed

Kan jeg bare skifte produkt?

Tommelfingerreglen er, hvis du ikke aner hvilket produkt der er bruget før, skal du altid gå med en acrylmaling, da acryl sagtens kan males oven på alkydmaling og ikke omvendt. Du går ikke galt i byen, når du vælger vinduesmalingen, da den kan males både på olie- og vandbaseret produkter.

Hvordan sikre jeg mit vindue er klar til maling?

Har du gamle vinduer, som trænger til en opfriskning, så det bare en god rengøring samt en slibning der skal til, inden du begynder din behandling. Er det et gammelt vindue, som skaller, er det vigtigt, at du skraber alt det løse af, sliber hele vinduet og ikke mindst overgangene, så de ikke er så tydelige. Du skal plet grunde med grundolie på alt bart træ, inden du påbegynder behandlingen. (husk, er det oliemaling du skal male med, skal du bruge en grundolie, som er alkydbaseret, og vandbaseret grunder, hvis det er en acrylmaling du skal bruge). Har du et vindue, som tidligere er behandlet med en transparent oliemaling, og det nu skal

Hvilket værktøj skal jeg vælge?

Når du skal male dine vinduer, vil du jo gerne have et flot resultat, uden alle de trælse tydelige penselstrøg. Vælger du det korrekte værktøj, hjælper det dig meget den rigtige vej. gå efter en pensel, som har bløde hår, tit er sympatetiske hår, de bedste. Men det rigtige værktøj, er ikke altid nok – du skal også finde den helt rigtige mængde. Når jeg siger, den helt rigtige mængde, vil det sige, at du skal finde en mellemting, mellem for lidt og for meget. Det måske nemmere sagt end gjort, men prøv dig frem – kom en ok mængde på, som du lyn hurtig fordeler, og afslutter dine strøg den samme vej – det mindsker strygespor betydelig. En vigtigt detalje – hold dine kaffepauser, når du har malet hele det påbegyndte, færdig – da du ikke kan male på en emalje, før den er helt tør. Ellers risikerer du meget grimme stoppere eller ødelagt overflade.

Må jeg male med vinduesmalingen indvendig?

En god tommelfingerregel siger: hvad du bruger på ydersiden af dine vinduer og døre, må du også bruge på indersiden, men ingen andre steder i huset pga. fungicider.

 

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os