Lukket

Gratis Levering - Der kan p.t opleves længere leveringstid

Alle produkter

Flügger Flutex 5

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Mærkninger
Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Flügger Flutex

Hvad er Flutex 5?

Flutex 5 acrylmaling er et godt kvalitetsprodukt, der har en fantastisk dækkeevne og med den fyldige masse, gør den vanvittig god at arbejde med. Derfor er Flutex 5 et meget populært produkt, ikke blot hos private, men malermestre og deres svende, har brugt mange liter samt timer, på at rulle Flutex 5 på både lofter og vægge. Flutex 5 er meget populær, da den står flot mat, når overfladen er er mættet og færdigmalet. Den matte overflade betyder, at glansen i malingen ikke er høj, hvilket 5 tallet indikere. Matheden gør at Flutex 5 ikke er vaskbar, dvs. at du ikke kan tørre eventuelle snavs og skidt væk, uden overfladen tager skade og du får pletter de steder kluden har været. Det kan godt være nødvendige med børn eller dyr i hjemmet, at dine vægge kan holde til en fugtig klud. Hvis du har værelser, stue samt gangarealer, hvor din maling skal kunne holde til let rengøring/aftørring med fugtig klud, henviser jeg til enten flutex 7 eller en flutex 10, malingen skinner ikke meget, men malingen er heller ikke mat som Flutex 5. Overvejer du derimod et malerprojekt i et køkken eller på et badeværelse, vil jeg anbefale enten flutex 20, Dekso 25 eller Flüggers nye Dekso 20 H2O, de nævnte malinger kan klare noget mere rengøring, hvilket oftest er nødvendigt i disse rum. 

Flügger har udviklet Flutex 5 i 4 forskellige varianter, både fordi den er blevet videreudviklet på og for at kunne finde den type, som passer bedst til den enkelte opgave. Der er Flutex 5, Flutex C, Flutex 5S og Flutex Pro 5. 

Hvorfor skal jeg vælge Flutex 5?

Det som kan være fortaler for Flutex 5 til din maleropgave, er fordi den både kan bruges på loft og vægge, og derfor kan gøre din arbejdsgang nemmere, fordi loftet ikke skal passes på, når væggene males, hvilket gør du også kan blive hurtigere færdig med din opgave. Vælger du at male dit loft og vægge i 2 forskellige farver, skal du selvfølgelig passe på loftet når du maler. Skal du male hvor der er meget lysindfald, er flutex 5 rigtig god til jobbet, fordi den matte maling er nemmere at påfører til en ensartet overflade, men derfor må du gerne overveje din måde at arbejde med rullen på, da afslutningen også har noget at sige til slutresultatet.

Hvilken Flutex 5 variant skal jeg vælge til min maleropgave?

Den helt almindelige Flutex 5 har en god dækkeevne, en ensartet finish og en robust overflade, og med den nye konsistens, er den stort set drypfri. Flutex 5 vil typisk blive brugt på alle lofter og til vægge fx i stue, værelser og kontor. 

Flutex 5C er den gamle opskrift på Flutex 5. Den gamle opskrift blev efterspurgt af malermestre og deres svende, da den blev brugt i flyttelejligheder, og de gerne ville fortsætte med den. Flutex 5C bliver brugt i flyttelejligheder på alle lofter, og til vægge fx i stue, værelser og kontor. Den kan selvfølgelig også bruges i dit hjem. 

Flutex Pro 5 er en ny produktion fra Flüggger, som ikke blot har en lav glans og refleksion, men lugten i malingen er også reduceret, så det bliver rart at bo i. Flutex Pro 5 er også svanemærket, så når du køber dette produkt, så tænker du ikke kun på dig selv, men også på naturen og vores alles fremtid. Flutex Pro 5 kan bruges på alle lofter og på vægge i fx stue, værelser og kontor.  

Flutex 5S har lidt andre egenskaber, end de 2 førstnævnte Flutex 5 produkter. Den er nemlig blevet udviklet refleksfri, derfor ville denne maling være perfekt, hvis din maleropgave har meget lysindfald, ellers er denne maling også velegnet til alle lofter og til vægge fx i stue, værelser og kontor.   

Der ikke nogen af de nævnte Flutex 5 malinger, som isolerer listelofter der er ubehandlet/ludbehandlet, vand-/fugtskader eller nikotin. Hvis du har behov for maling/grunder, der kan løse denne form for problemer, kan du bruge Flüggers Iso serie eller Flüggers Stop Primer, alt efter hvad din opgave går ud på.

3 gode grunde til at vælge Flutex 5 

  1. Maksimal dækkeevne
  2. Helmat ensartet finish
  3. Hurtig at påfører 

     

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os