Lukket

Gratis Levering - Der kan p.t opleves længere leveringstid

Alle produkter

Flügger Flutex 10

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Mærkninger
Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Flügger Flutex 10

Hvad er Flutex 10?

I dag er vægmaling ikke bare vægmaling, vi sætter meget højere krav til vores vægge end vi nogensinde har gjort før. Derfor er det også vigtig at bruge en vægmaling, som opfylder dette krav. Flüggers Flutex serie har et produkt, som er godt robust, smudsafvisende og kan tåle rengøring med klud og vand, hvilket er perfekt til børnefamilien. Flutex 10 som produktet kaldes, er en silkemat maling med dæmpet glans, hvilket gør den nem at påfører til en flot ensartet finish, derfor er den også populær generelt i nybyggede huse i dag, fordi den giver tilfredse kunder. Flutex 10 betragtes kun som en vægmaling, da det er svært at få en flot ensartet finish på lofter, og specielt i huse, hvor der er meget kritisk lysindfald, hvilket er i stort set alle nye huse i dag. Skal du bruge en god loftmaling, vil jeg derimod henvise til Flutex 2S refleksfri, som er super nem både at male med, men også at få en flot finish på loftet. 

Hvor kan jeg anvende Flutex 10?

Du kan anvende Flutex 10 på vægge af puds, beton, gips, spartlet eller væg beklædte overflader, i stort set alle dine rum. Jeg vil dog ikke selv bruge Flutex 10 i et køkken eller på et badeværelse, da disse 2 rum typisk kan trænge til rengøring, som Flutex 10 ikke kan holde til i længden. Jeg vil derimod bruge enten Dekso 25, Vådrumsmalingen eller den helt nye Dekso 20 H2O, som har de samme egenskaber som både vådrumsmalingen og Dekso 25. Flutex 10 er ikke en spærrende maling, og kan derfor ikke bruges på overflader, som har været udsat for nikotin eller fugt-og vandskader, der vil jeg anbefale en isolerende maling/grunder, der har Flügger en Stop Primer og Iso maling, der har den isolerende effekt. Du vil heller ikke kunne anvende Flutex 10 på dine gulve, selvom det er en god robust maling. Flutex 10 er slet ikke udviklet til konstant slitage, og slet ikke så stor stil et gulv bliver udsat for. Hvis du skal i gang med dine gulve, vil jeg henvise til Flüggers Floor paint serie.   

Hvorfor skal jeg vælge Flutex 10?

Flutex 10 er et godt valg, fordi du kan bruge den i alle opholdsrum, uden du bliver skuffet. Den er perfekt til gangarealer, hvor dine vægge skal kunne tage imod sko, legetøj og svansede børn, ikke kun fordi væggene bliver lettere at rengøre, men også fordi den er robust og ikke tager imod smuds lige så nemt som andre vægmalinger. Derfor vil Flutex 10 heller ikke skuffe på børnenes værelser, da en om maling ikke bliver nødvendigt i mange år, selvom børnene er gode til at afmærke væggene. Den afdæmpede glans Flutex 10 har, giver et smukt resultat på dine vægge, selv i sidelys og derfor er den super flot i store rum med meget lys fra vinduer. Så alt i alt er Flutex 10 ikke kun praktisk men giver dine vægge en smuk udsmykning, der er værd at vise frem.

3 gode grunde til at vælge flutex 10

  1. Robust og smudsafvisende overflade
  2. Nem og hurtig i brug – pæn finish
  3. Rækker langt og dækker utroligt godt
Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os