9.00 - 12.30

Gratis Levering

Er hvid maling bare hvid?
Alle produkter

Detale CPH

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 1 af 1 produkter

Detale CPH

Hvad er Detale CPH?

Du har måske allerede hørt om indfarvet dekoration spartelmasse, og i den forbindelse også navet Kabe Copenhagen. Detale er nemlig det tidligere Kabe Copenhagen, og navneskiftet har ikke gjort dekorationsspartlen ringere, nej tværdig imod, så har det været igennem en meget stor udvikling, Detale har nemlig udviklet andre meget spændende produkter, til at kunne dekorer dine vægge med forskelligt udtryk. Under udviklingen har Detale tænkt på alle slags gør det selv folk, da det ikke lige er alle, som har tålmodigheden eller modet til at gå i krig med den helt store spartle omgang, selvom man er blevet forelsket i dekorationen.

 

Hvad er KC14?

KC14 er det produkt som du måske kender fra Kabe Copenhagen, det er den berømte indfarvet spartelmasse, som du bruger til, at give dine vægge et helt specielt, unik og personligt udtryk, da det ikke er muligt at kopiere til en anden væg. Dette gør bare produktet mere spændende, da vi tit ønsker vores hjem skiller sig ud fra andres, og kan give et godt men også et wauw indtryk hos andre. KC14 skal spartels på over 2 omgange, og gerne med forskellige str. Spartler, da det er måden du spartler på, der giver effekten. Brug af topcoat og slibningen, kan også give forskelligt udtryk, bruger du meget topcoat, kan du slibe dig frem til meget dybde, og mindre topcoat og slibning, et blødere udtryk. Du skal bare være obs på, at topcoat behandlingen, også er den der gør væggen mere holdbar og pas på du ikke drypper på væggen, det ses tydeligt. Når du vælger at spartle med KC14, skal du afsætte god tid, da der er en del tørtid, før du er i mål med denne dekorationsmåde.

 

Hvad er Kabric?

Som nævnet tidligere, har Detale tænkt på alle slags gør det selv folk, da du måske ikke lige kan se sig ud af, et valgt område, som bliver vanskeligt at spartle, det kan fx være hjørner på vindueslysninger, eller vægge med indbygget kasser hvor der er mange hjørner og kanter, eller du bare ikke føler evnerne strækker til fuldspartling, derfor har Detale videre udviklet på dekorationsspartlen, og gjort den til en spartel maling, hvilket gør det nemmere at komme omkring hjørner og kanter. Kabric skal males på med en rulle, og derefter skal du enten bruge en spartel eller pensel til at dekorere området. Spartelmetoden giver et anderledes udtryk end med penselmetoden, igen skal du huske på, at det er måden du bevæger både spartel og pensel på, der giver udtrykket. Det gode ved Kabric, er at du kan færdiggøre væggen/projektet på en dag, og med forskellige færdige resultater.

  1. Du kan slutte væggen uden at slibe og give topcoat, som giver et råt udtryk.
  2. Du kan slibe den færdige væg, hvilket giver et blødt udtryk uden topcoat.
  3. Du kan også afslutte den slebet væg med topcoat, og fremhæve forskellige dybder i væggen.

Vidste du også, at Kabric kan bruges på møbler? Du kan faktisk dekorer gamle borde, hylder, reoler og skabe, på samme måde, som du ville behandle din væg, dog vil jeg anbefale en primer til møblet og arbejde Kabric med pensel, slibning og en gulvlak.

 

Hvad er Space?

Detale har udviklet Space, en helt ny spændende spartelbar pasta, der giver en unik, kunstnerisk metallic effekt. Space bruges på allerede spartlet overflader, der suger sig ind i overfalden, og på denne måde giver et kunstnerisk udtryk. Space har lavet farver som giver One tone og Two tone, hvilket måske også giver sig, at one tone giver en hel tone effekt og skal spartles på i et tyndt heldækkende lag, one tone kan udføres med et lag, men er den ønskede effekt ikke opnået, kan du give et lag mere. Du kan få mere liv i din væg, ved at trække tilbage over det allerede spartlet område. Two tone giver en to tonet effekt, og skal påføres med en ultratyndt lag, jo tyndere lag jo tydliger bliver den to tonet effekt. Har du ikke fået det ønskede effekt, kan du give væggen et lag mere. Dagen efter kan du frem provokere metalliceffekten, ved at skrabe med en ren stålspartel, men pas på du ikke får uønskede huller eller ridser.

Husk også.

Når du arbejder med Detale, så det vigtigt, at du kun arbejder i områder du kan følge med i, da produkterne skal arbejdes vådt i vådt, eller får du tydelige uønsket overgange, som sikkert ikke passer ind i dit Detale projekt. Derfor er det også super vigtigt, at du holder din middags pause, kaffepause eller andre tiltrængende pauser, inden du påbegynder Detale projektet, da hele væggen skal færdiggæres på en gang.

Værktøj

For at få et godt og flot resultat, er værktøjet vigtigt, derfor får du en liste til de 3 forskellige Detale produkter.

  1. Afdækningstape, til at afgrænse det område du skal spartle (husk at trække tapen af, inden spartlen tørrer under begge spartelbehandlinger) plastik eller pap, til afdækning af gulv og genstande.
  2. Brug en 35mm spartel til at påfører KC14 og en 25mm spartel, til at massere rundt (husk ikke at arbejde langsomt eller meget, da det ikke må begynde at tørre, inden du påfører et nyt område)
  3. Pensel og rulle til Kabric, brug en langhåret rulle, da det er nemmere at få fylde på. Vælg en pensel og str. efter eget ønske, men jeg vil ikke anbefale en for lille pensel.
  4. Sandpapir korn 180/220, som skal slibes i cirkel bevægelser og uden at presse, så der kommer slibemærker.
  5. En mikrofiber klud til topcoat, der skal også duppes vådt i vådt, for at undgå overgange.
Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os