Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Jotun Maling

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Områder
Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 15 af 49 produkter

Jotun

Jotun er et norsk mærke, der producerer maling og belægningsprodukter til både indendørs og udendørs brug. Jotun er kendt for at producere højkvalitetsmaling, der er både holdbar og æstetisk tiltalende. Jotun maling er fremstillet af de bedste ingredienser og er designet til at modstå skiftende vejrforhold og klimaændringer.

Jotun tilbyder et bredt udvalg af maling, herunder træbeskyttelse, facademaling, interiørmaling, industrimaling og meget mere. Alle Jotun malinger er lavet med henblik på at beskytte og dekorere bygninger og infrastruktur. Jotun tilbyder også mange forskellige farver og finish, så kunderne kan vælge det, der passer bedst til deres projekt.

Fokus på miljø

Jotun har også et stort fokus på miljø og bæredygtighed, og producere maling med mindst muligt miljøpåvirkning. deres maling er designet til at være så effektiv som muligt, så mindre maling skal bruges, og det har længere holdbarhed.

Jotun er super kendt for deres inspiration og smukke farver. De har gjort sig umage med, at udvikle produkterne, så du får en fantastisk farveoplevelse. De har formået at mixe mathed, holdbarhed og slidestyrke samme.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os