Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Loftmaling

Gør som malermesteren

Malermesteren foretrækker nemlig kvalitet!

Og det er lige præcis, hvad du får, når du handler hos Mehr.dk. Og til superskarpe priser!

Det er da lige til at blive glad i bøtten af!

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 14 af 14 produkter

Loftmaling

Et pænt loft betyder super meget for hele rummets udtryk, da et flakket loft, rent faktisk tager fokus fra dine pæne vægge, så derfor er det vigtigt at, du måske lige sætter dig ind i, hvilket produkt der faktisk passer til dine lofter, og selvfølgelig til din smag.

Har du nogensinde tænk over?

Hvor meget lysindfald der engenligt kommer på et loft, og hvor stort en overflade et loft kan have? Hvis du ikke har tænkt over det, så gør du det i hvert fald når du er i gang med projektet, og især bagefter, hvis det ikke står pænt. Jeg siger det bare, et loft er ikke taknemlig på noget måde, så er der fejl eller du ikke får malet det hele vådt i vådt og måske i mange forskellige retninger, ja så betyder valget af malingen utrolig meget, for den rigtige maling kan skjule rigtig meget.

Vidste du?

Her i maler verden, anbefaler vi ikke en højere glans end 5, da når du kommer over en glans 5, så begynder malingen at skinne mere og bliver derfor mere utaknemlig. Vi har forskellige produkter, som kan anvendes på lofterne, og derfor vil det ikke være et problem, at finde et til dit projekt.

Og hey –  vi lover dig en fantastisk oplevelse, når du handler hos os, ikke nok har vi de lækreste produkter, vi sidder også klar med svar, til eventuelle spørgsmål du har…… og selvfølgelig er det hele med i vores vanvittige net priser.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os