Lukket

Gratis Levering

Alle produkter

Gjøco maling

Gjøco maling

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Områder
Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 15 af 63 produkter

Gjøco maling - Se det store udvalg af kvalitetsprodukter

Gjøco er et norsk mærke, der producerer maling til både indendørs og udendørs brug. Virksomheden har et stort sortiment af maling, herunder vægmaling, loftmaling og træmaling.

Mens Gjøco ikke er så kendt blandt de danske forbrugere, så det særdeles kendt blandt professionelle malere på grund af den høje kvalitet og holdbarhed.

I hjemlandet Norge er Gjøco et af de foretrukne maling brands blandt professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster i Norge.

Nogle af deres produkter er miljøvenlige med lav eller ingen VOC (flygtige organiske forbindelser) udledninger. De er også kendt for at have et bredt udvalg af farvemuligheder.

Vi vil være din Gjøco forhandler i Danmark

Hos Mehr finder du størstedelen af produkterne fra Gjøco. Hvis du synes, der mangler nogle produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Gjøco er let at arbejde med, malingen har en god dækkeevne, og så er der et bredt produktudvalg, som  passer til alle maler projekter. Du går aldrig forgæves med produkter fra Gjøco.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os