9.00 - 12.30

Gratis Levering

Alle produkter

Flügger Flutex 7

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos Mehr.dk, får du samtidig al den vejledning, du har brug for for at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv-projekt.

Og kvaliteten behøver du ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig samme maling i vores malerfirma, som vi sælger i butikken, så du får samme produkter, som malermesteren selv benytter.

Nulstil

Mærkninger
Varekategorier

Filter

Du har nu set 1 af 1 produkter

Flügger Flutex 7

Hvad er flutex 7?

Flutex 7 er en del af Flüggers populære serie, til indvendig brug, det er en robust acrylmaling, med en særdeles god dækkeevne, der tåler en fugtig klud. Vælger du at købe et af Flutex 7 produkterne, sikre du et kvalitetsprodukt du altid kan genbestille, da Flutex serien er stabil i produktionen. Det er også en af grundene til at, flutex 7 igennem en årrække, har været et stort hit i typehuse. En af grundene er at den kan købes i alle Flügger butikkerne, og den lever op til de krav, som børnefamilier stiller til deres vægge. Du kan derfor med ro i sindet, købe en Flutex 7 til dine vægge, uden at skulle male i mange år. 

Hvor kan Flutex 7 anvendes?

Du kan anvende Flutex 7 på overflader med puds, beton, spartlet og vægbeklædning, og det er typisk i rum, hvor rengøringens kravet ikke er alt for højt. Du vil sagtens kunne bruge en flutex 7 i værelser, stue, gangarealer og kontor, da der normalt ikke er brug for meget rengøring i disse rum, end hvad en fugtig klud kan klare. Gangarealerne, kan selvfølgelig godt have brug for lidt mere rengøring, end de andre nævnte rum, der vil du med fordel kunne benytte en Flügger Flutex 10, da glansen på denne maling er en smule højere, hvilket gør malingen en smule mere robust og smudsafvisende. Til dit badeværelse eller køkken, vil jeg anbefale, at du enten bruger en Flutex 20, Dekso 25 eller Flüggers nye Dekso 20 H2O, fordi de 3 nævnte malinger, er udviklet til at kunne holde til noget mere brugt på vægge, som også indeholder rengøring. Flutex 7 bliver kun omtalt som en vægmaling, fordi glans på lofterne ikke altid bliver et godt resultat, da lofterne tit har meget lysindfald, og dermed ikke kan skjule eventuelle fejl i loftet eller rulle fejl. Skal du male dit loft, kan jeg varmt anbefale Flutex 2S, der er refleksfri eller Flutex 5 som er helmat. Har dine vægge været udsat for nikotin, vand-/fugtskade, kan du ikke benytte en Fluex 7, da den ikke isolere for gennemslag, der henviser jeg enten til Flügger Iso maling eller Stop Primer serie, da de begge er udviklet til at kunne stoppe for eventuelle gennem slag. Flutex 7 kan heller ikke bruges som gulvmaling eller til udvendig brug. Til gulve kan du bruge Flüggers Flor Paint serie og til udvendig brug, kan du bruge enten Flügger Wood Tex Serie eller Facade maling. 

Hvorfor skal jeg vælge Flutex 7?

Du skal vælge Flutex 7 til dine vægge, ikke kun fordi malingen står flot på dine vægge i mange år, men også fordi malingen er super god og nem at arbejde med, derfor behøver du ikke være professionel, for at få et perfekt resultat. Det er ikke kun den super lækre malings nem påføring, der skåner din krop, men dens lang rækkeevne, gør virkelig også at du får noget for pengene, hvilket din pengepung også kan mærke. Med andre ord, forkæl dig selv og dine vægge med Flutex 7, præcis som din lokale maler.

3 gode grunde til at vælge flutex 7

  1. God dækkeevne 
  2. Robust og rengøring venlig overflade
  3. Mat ensartet finish glans 7

Hvilket Flutex 7 produkt skal jeg vælge? 

Flutex 7 er produceret i 3 forskellige varianter, der findes en alm. Flutex 7, så er der lavet en Flutex 7S og en helt ny Flutex Pro 7. De er alle lavet ud fra samme stam produkt, men hver især udviklet til at få hver deres egenskaber. 

Flutex 7 er robust og har en god dækkeevne, med mat ensartet finish tåler den hyppig rengøring med vand og klud. Denne Flutex 7 kan fås i standardfarverne hvid og råhvid og kan tones i alle farver.

Flutex 7S er robust og rengøringsvenlig som ovennævnte Flutex 7, denne Flutex 7S er en PVA – maling, der fremstår ensartet i glansen på alle vinkler. Derfor ville denne Flutex 7S være god i rum, hvor lysindfaldet har meget indflydelse. Flutex 7S fås kun i hvad og kan tones i nogle farver.

Flutex Pro 7, er den helt nye opdatering på Flutex 7, denne maling er ikke kun robust og rengøringsvenlig som de førnævnte Flutex malinger. Den er mindre lugtgenerne og den står også flot ensartet i glansen og bedst af alt, er den svanemærket. Vælger du denne Flutex Pro 7, som dit produkt til dine vægge, er du med til at vælge en godt klima til jorden og dine kære i fremtiden.

Hvorfor vælge mehr.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os